Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nolina díra v kmeni

Od: robo* odpovědí: 10 změna:
Nolina díra v kmeni prosím o radu viz foto
Nolina díra v kmeni

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co to je nolina? Na co se to ptáte? Chcete ještě jednu díru nebo nechcete žádnou? Tohle asi kámen není. Co potřebujete vědět?

zřejmě toto, ale poradit neumím, to je zcela mimo mě.

petr2000*

Babko, nolina je Sloní noha. Latinsky beaucarnea. Přikládám foto z internetu. Petr

Nolina díra v kmeni #2

Tady ani čtení s porozuměním nepomáhá, taky nerozumím otázce, pokud je to otázka...odumírá rostlina? Jsou tam breberky? Je to rarita, chlubí se majitel?

Ahááá, už vím. A já *zed*četla -díra v kameni.

petr2000*

Aha *smich*, to se občas stane. Zdravím!

petr2000*
hodnocení

0x

Já myslím, že je to v pořádku, nebo je taky možnost, že to nohu prožral škudce. To by bylo horší. Jak je ta Nolina stará? U starych nolin ten kmen takto praská. Málo zalévat a občas hnojit. A nedávat moc velky Kvetináč, nemá to ráda. Ty noliny vždycky vypadají, že je jim kvetník maly, ale je to chyba, mají to tak rády. Petr

doplněno 28.03.20 01:08:

Nic bych s ní zatím nedelal a staral bych se o ni jako dodnes. Hlavne nepřelévat. Pomohl by cely obrázek rostliny.

robo*
hodnocení

Květina je 4 roky stará a kvetinac má furt stejný
Příkladám foto cele rostliny.
Jinak otazka zní co stim dělat nebo jak tomu předcházet.
Rostlině se daří a Vypadá dobre
Nolina díra v kmeni #3
petr2000*

Má příliš velky kvetináč, ale to není vaše chyba. Nechal bych ji tak jak je, neřešil bych to, staral bych se o ni jako dosud, je spokojená. Petr

robo*
hodnocení

Děkuji za užitečné rady, snad bude kmen ok, ještě jednou diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]