Nejste přihlášen/a.
4x
Kere, ktere kvetou ted na jare, se rezou az po odkvetu, protoze kvetou na vyhonech s minulych let, kere kvetouci koncem leta az podzim se rezou pred rasenim, cili ted, protoze vykvetou na tom, co tam vyroste letosni rok.
Na druhem obrazku vidite zretelne, co jsou stare vetve - ty svetle, a co nove vetve - ty svisle, tmave. Ker vam sam napovídá, co a jak. Druhy ker nechte letos i pristi rok byt.
2x
Takže popořadě - komuli seříznout dost razantně, protože kvete na jednoletém dřevě a za chvíli vám krásně obrazí a pokvete, klidně tak 50 cm od země. Zlatici i veigelii nechat odkvést a pak teprve seříznout taky tak. Dneska je spousta odborníků, co seřeže na jaře všechno a pak tam nemají nic. Nedávno jsem u jedné bytovky obdivovala krásné keře ibišku syrského /který roste celkem pomalu a musí se na něj opatrně/. Před týdnem jsem šla kolem a někdo to seřízl na 10 cm od země. Bylo mi do pláče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.