Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl kupovat foliovník?

Od: boban® odpovědí: 3 změna:
Rád pěstuju bazalku, ale vystavená přímému světlu a slunci, větru ma potom tvrdší a menší listy.
Co říkáte třeba na tento foliovnik?
eva.cz/...
Nebo koupit levnější skleník z polykarbonátu? Jaký?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Kvůli bazalce foliovník asi ne. Ta je nejlepší postupně vysévaná doma do květináčů. Ale třeba na rajčata bych brala, když ne skleník, tak z polykarbonátu. Folník odejde nejdřív. Třepe s ním vítr a změny teplot folii zmatní a zkřehnou.

jabraka*
hodnocení

0x

Pro drobné pěstování bych volil polykarbonátové pařeniště.

eshop.unihobby.cz/...

JABRAKA

hodnocení

0x

Já jsem sice pěstitel ,,na baterky´´ ale žena se v zahrádce vyžívá, takže vím, že bazalka je takovej ,,divnej celer´´ prostě nízký štakl. Pro něj mi přijde docela zbytečný budovat takové vysoké monstrum, které by se hodilo spíše na rajčata ( ty znám, ty jsou vyšší *smich*) Takže když už bych o něčem uvažoval, tak si z pár latí stluču něco o výšce 40cm a mám to za pár hodin a pár korun hotovy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]