Nejste přihlášen/a.
Zahradníci, čím čistíte skleník. Mám polykarbonátový třetí rok a zevnitř se na stěnách usazuje zelená hmota, myslím, že je to nějaký mech. Stačí teplá voda s jarem?
díky všem za info, mám skleník z Lanitu, a s vichřicí problém nemám, mech je uvnitř na stěnách. Dnes jsem tam napíchal salát, zítra to umyju a uvidím, v komůrkách nepozoruji nic, ale budu to sledovat, dík
Spousta zákazníků (no téměř všichni) si nečte před koupí parametry. 99% procent těchto polykarbonátových skleníků do zahrádek má uvedeno, že jsou určeny pro rychlost větru do asi 80 km/hod. Tedy v Česku k ničemu, neboť v poryvech dosahuje vítr u nás běžně více jak 100 km/hod.
Pokud někde nechce mechanicky, existuje spousta chemických látek, jen si na internetu dohledat nebo se zeptat odborné prodejně.
stavba.tzb-info.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.