Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to vlnatka krvavá?

Od: pp* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,psala jsem už dotaz ohledně Noliny a malého bílého broučka,Může jít o Vlnatku krvavou?Mám jí na jiné kytce je celá obalená bílou vatou.Fakt strašný.Může být ten bílej brouček začátek vklnatky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano. Ten popis byl ale opravdu slabší - jsou to vlastně mšice, nikoliv broučci. Zmáčkněte ji v prstech a podle barvy se už jen ujistíte...

pp*
hodnocení

někdo mi radil postříkat vodou s jarem nebo cigaret,neuškodí to květinám,listům?

Nemám s tím zkušenost - účinný by ale měl být MOSPILAN.

pp*
hodnocení

koupím ho,ale asi až po neděli

lm®

Neuškodí.Já to občas použiju,místo jaru lze použít i tekuté mýdlo nebo šampon promnu s trochou vody v dlaních a promnu všechny listy na rostlině.Druhý den osprchuji.Většinou to pomůže někdy ale ne, nebo to zopakuji.Záleží holt na síle napadení.Držím palečky*tanec*

pp*
hodnocení

no vidíte to jsem nevěděla,že je mám pak osprchovat,děkuju,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]