Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopí neroste

Od: hava1 odpovědí: 12 změna:

dobrý den, vyklíčily mě semínka konopí, dal jsem je do připravené hlíny.. a vyrostli mi cca 10 cm stonky s malýma listečky na konci...stonečky se mi délkou zkládily :) a teď již cca 10 dní nerostou..ani lístečky ani do výšky...Kde se stala asi chyba? více vody...nebo světla...mám to přes den u okna a přes noc na topení.

díky moc za radu P.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moc tepla, málo světla. Nejlépe zasít znovu a dát odpovídající podmínky pro růst.

hodnocení

0x

Zdravím, ano moc tepla a málo světla . Nevím kam jste to chtěl zasadit, ven je zima jedině skleník ,foliak ale stejně je brzo! Jedině doma...

hava1
hodnocení

to bylo na zkoušku :)

Tak škoda semínek , pokud to máte ven je čas .

veronica
hodnocení

0x

Nebo mohlo být moc vody a shnily kořeny.

hodnocení

0x

No "panejo", zrovna dneska jsem koukala na cenu semínek a je doslova závratná. Za 3 semínka klidně 3 stovky a víc. Jsou stránky, které nabízí 2 semínka "zdarma", ale musíte u nich nakoupit jiné zboží, tak kolem dvou tisíc. Pak přibalí "zdarma" 2 semínka. :-D Já jsem napřed měla v úmyslu si nějaká semínka koupit, protože jsem si chtěla upatlat nějaké mastičky, ale rychle mne ten nápad přešel. *smich* Takže jestli jste zaplatil za 3 semena 3 stovky a teď to "chcípá", tak by to by mne teda "kleplo". A stejně se mi to zdá divné, 3 semínka a co když ani nevyklíčí?

hava1
hodnocení

někde stojí třeba i 1500 kč 3x semena.. já to měl ale jen nějakého obyčejného konopí od souseda... semínek mám několik desítek..tak mohu experimentovat :)

liska5

To budou zrejmě ta konopná semínka, co se prodávají na jídlo. Používám je někdy na klíčky, coby doplněk stravy. Kupte si ve zdravé výživě nové. Teda jestli si nevymýšlíte a nebylo to pravé konopí.

Mohlo by to být i tzv. padání klíčních rostlin / houbová choroba, původce v zemině/. Jinak padnou rostlinky, když se enormě natáhnou za světlem.

Aha, tak to je jiná. To já bych chtěla ta "pravá", jinak se s tím nebudu crcat. Ale nelíbí se mi ty ceny. :-D ještě kdyby jich tam bylo alespoň 10, ale 3 semena...

liska5

Jeden v blízké vsi pěstoval tajně pár rostlin ve skleníku a až byly až po strop, tak mu je někdo ukradl. Pán netušil, že o tom někdo ví, skleník má v rohu zahrady za šopou a křovím, že tam není vidět. Zloděj to vzal přes plot, podle zbytků z rostlin a hlíny na trase. Já jsem zas narazila v lese na mýtniu, kde si někdo udělal minizáhonek s marihuanou. Ale ještě to bylo malé.

pb®
Z těch "pravých" s THC si mast neuděláte, neb THC je na kůži silný alergen a tráva která se hulí pro psychotropní účinky není na masti vhodná. Vy potřebujete model s minimem THC a maximem CBD, to je léčebné konopí. Pak je tu ještě technické, které má minimum účinných látek, ale firmy z něj umí vyextrahovat i to minimum. Nic jiného se totiž dle legislativy pro komerční účely pěstovat nedá. 3 semena za 300 jsou zadarmo, i kdyby vyrostla jen jedna kytka, masti máte na několik let.

kitka*
hodnocení

0x

Mně přijde, že je ještě dost brzy. Dala bych je až tak v dubnu,ono to pak roste dost rychle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]