Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tak jsem včera koupila ten Lignohumát, který mi zde byl doporučený a dnes jsem to chtěla otevřít, tak tady s tím třepu a uvnitř se to ani nehne. Vypadá to, jakoby tam bylo něco opravdu hodně hustého, co ani nejde protřepat. nechci to otevírat, protože se s nima pak nechci dohadovat, že jsem to neměla dělat. Mám dvě půl litrové lahvičky a nebylo to zrovna levné, každá stála 100 korun, tak se mi nechce vyhazovat 2 stovky za něco, co má prošlou lhůtu. Na lahvičce je napsáno 14.11.2018 ale nevím jestli to je rok výroby, nebo expirace. Díky za rady a upřesnění, jestli to je opravdu tak strašně husté, že to nejde protřepat jako každé jiné tekuté hnojivo.
Ano, je to tekuté, před upotřebením se musí protřepat.
Špunt nahoře nevím z čeho, usazuje se u dna.
Pckop díky, to moje tekuté teda není, už tady tím třepu dobu a ani se to uvnitř nehne. Tak je nahoře nějaký špunt, nebo to zhoustlo. Rozdělávat to nebudu, vrátím se do obchodu.
Tak jsem s tím byla tam kde jsem to koupila a paní také chtěla kvrdlat a nešlo, zavolala manžela a ani jemu to nešlo. Tak se rozhodli, že to otevřou na vlastní nebezpečí , teda že mi vrátí peníze, když to bude nějaký rosol, který bych z lahve těžko dostávala. No a ona tam byla navrchu taková papírová zátka a obsah byl zřejmě zavakuován, protože když sundali tu zátku vniknul tam vzduch a uvnitř je to úplně tekuté, jako každé normální hnojivo v lahvi. Není to husté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.