Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Darovaný keř- poradíte název?

Od: petrakopkova odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,nevěděl by prosím někdo název keře,který jsem dostala od babičky?Květy jsou cítit jako nafta.A pak ještě jednu rostlinu u které také nevím název?Předem moc dekuji všem.

Darovaný keř- poradíte název?
Darovaný keř- poradíte název? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
petrakopkova
hodnocení

Jé,děkuji Vám

hodnocení

5x
2.foto CENTRANTHUS RUBER. Existuje i bílý květ a vzájemné se opilují a vznikají různé růžové barevné odstíny. Kvete pořád a hmyz ji miluje. Je vděčná, kvete i na písku, bez hnojení.
petrakopkova
hodnocení

Moc Vám děkuji.Udělali jste mi radost,že jste mi poradili.Díky díky :)

Četla jsem, že jde o krátkodobější trvalku. Raději jsem si ji hned rozmnožila semínky. Dobře mi to šlo na vlhké severní straně u podezdivky plotu nebo u domu. Pak se semínka dobře ujímají, když mi spadnou do trávy, semenáčky jsem včas přesadila.

kitka*
hodnocení

1x

Té druhé se ještě říká mavuň - opravdu užasná,kvete klidně od dubna , pokud je teplo, až do mrazů. Na podzim ji fiknu u země a ona zase krásně obrazí. A dost se rozrůstá, potřebuje kolem sebe prostor. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]