Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papriky kapie

Od: jirda27* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chci vypěstovat ze semene sazenice paprik,Koupil jsem 4 druhy semen.Fatima,Rubinova,Lydia,Banánová.Mám je v takovém malém sklaníčku do místnosti v malích miskách a kokosovém vláknu.Teplota trvale kolem 30 stup.a zeminu zvlhčuji.Po 14cti dnech vzešla Rubinova ostatní ani jedna. Nemá někdo zkušenosti s paprikami jak dlouho to klíčí? Nebo to mám vyhodit a koupit nová semínka? Díky Jirka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

jak která, když jste si je nedal naklíčit abyste viděl že se klube klíček, tak jedině zašmátrat a nějaké semeno vytáhnout, nebo počkat, klidně 1-2 týdny

hodnocení

0x

Dala jsem do květináčků 3 různé druhy pálivých paprik, vzešel jen jeden druh. Takže tak. Je to potřeba zkoušet. Mám to normálně v místnosti. Těch 30 stupňů je podle mě moc. Loni jsem papriky dávala v březnu normálně za okno a vzešlo mi všechno.

hodnocení

0x

Paprika klíčí ideálně při 28 st.C.Čekejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]