Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaké máte vyzkoušeny odrůdy chilli papriček pro venkovní pěstování a jak je pak používáte?
Pěstujeme už pár let Chilli papričky Jalapeño. Pálivost jen 2.500 - 6.000, což se papričky dají jíst samotné, plníme je sýrem, upečeme a jíme. Jako snack super. Ale nesmí se jich sníst moc. Otrlí můžou. Sklízíme je zelené.
Letos ještě zkouším Habanero Orange Hot Pepper, nevšimnul jsem si, že má pálivost 150.000 - 325.000, což nevím jestli vůbec chci aby vyrostly. Dnes zasazeno.
Vyzkoušeno mám i chilli cayenne pepper, pálivost 30.000 - 50.000 (to bych neřekl), byly krásné, ale zbytečně veliké a menší počet.
Co vaše oblíbené odrůdy? Poradíte něco méně pálivého?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.