Já hledám už jak dlouho podle obrázků v knížkách a na internetu. Taky jsem myslela nějaký filodendron, ale ty listy má dost slabé, fildendrony bych řekla mají silnější. Za vaší snahu zatím děkuju
On by hodně pomohl i květ. Árón východní nebo árón obecně mi přijde také hodně podobný podle fotky. Má pak ale hlízovitý oddenek. Měkké listy má, některé vydrží i naše zimy, jen list zmrzne. Ale zase by nevydržel ve vodě, taky to nebude.
virag-online.hu/... Některé filodendrony mají i měkčí listy, a na rozdíl od aronu ve vodě asi přežijí. Filodendron nejvíc tipuji taky. Pak jedině oslovit třeba p. Větvičku z Receptáře
liska5
Nebo Botanickou zahradu UK v Praze Na Slupi. Možná nějaké zahradnické centrum. A pak napište, co to bylo.
Mám ještě jednu prosbu, dostala jsem další kytičku. Myslela jsem si, že je to pilea, ale ted nevim, majitelka taky nevím. Prosím poradí někdo? kuju moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.