Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kala-změna barvy

Od: jindraae odpovědí: 3 změna:

Dobrý obracím se na vás z dúvodu že po značném hledání informací nemohu nalézt jednoznačnou opověd jedná se o to že mame jednou která má 2 stonky normálně vyrašené a vyrostlé jeden z listu mi ale zloutně nejdřívé mi ale kousek zšedivo zhnědné a potom ze žloutné celý podotýkám že zálivku máme normální a nachází se v kychuchini daleko od sporáku tak aby byla blíž oknu neví čím je způsobeno budud rád za každou odpověd a nápad :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Který druh kaly?

jindraae

100 procentbě by se mělo jednat o domací kalu nikoliv venkovní přesný botanický název ale neznám

cesmina*

calla -zantedeschia aethioptica.Ale co s ní máte nevím.Já ji zalévám celkem dost ,je to bahenní rostlina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]