Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miminko na orchideji :D

Od: jakub051 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, na orchideji mám toto miminko, ze kterého mi vyrostli 2 listy, asi dva vzdušné kořeny a tyčinka, na které nejspíš porostou květy. Chci se zeptat, co s tím? Mám to nechat růst a nebo do odříznout a zasadit? Byl bych moc rád, kdyby mi z toho vyrostla nová orchidej . Děkuji a přeji hezký den

Miminko na orchideji :D
Miminko na orchideji :D #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nechte to ještě růst, čekejte na více kořenů. Podobný dotaz zde byl nedávno, odpověď od Idy je obsáhlá a dobrá.

poradte.cz/...

Další informace získáte na internetu, když si zadáte slovo keiki.

lenicka*
hodnocení

0x

Před časem jsem dostala radu počkat u "miminka" na 4 kořeny, dva potom zasadit do substrátu a dva nechat venku. Bohužel nemám možnost postavit orchidej na slunečný parapet, což předpokládám je důvod, že nevykvetla - málo slunce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]