Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Celé léto jsem měla venku dva ibišky,po přenesení dovnitř začaly jednomu z nich upadávat listy.,Přenesla jsem proto (raději oba)na trochu chladnější stanoviště,protože se mi zdálo,že je na ně přeci jen trochu teplo.Ale listy opadaly všechny,škůdce žádné nevidím,druhý ibišek stojí vedle něj a zdá se v pohodě.Zemina je vlhká,rosím listy...nevím už si rady
.Už jsem takhle dříve o ibišek přišla,tak se ptám ,co se dá dělat?Ještě dodám,že ty listy upadávají celé,ne aby třeba jen špička oschla a pak upadl-to ne,jsou stále zelené když odpadnou.Oba ibišky jsou koupené letos v Obi.
Hm, ibišek nemá rád změny. Ideální teplota v mimo sezonu je cca 15°C a poměrně mírná zálivka (jen aby bal úplně navyschl). Zkuste zadat IBIŠEK do zdejšího vyhledavače, už tady toto téma bylo několikrát...
Hledala jsem ve vyhledávači ale přímo tohle jsem nenašla.Co ted s ním?Venku jsem ho nechat nemohla ,to by zmrzl,takže změna ho čekala tak i tak.Ale měla jsem ho dát na chladnější místo hned,protože venku už taky koncem léta taková horka nebyla...Holt se za něj budu modlit ,aby se vzpamatoval...Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.