Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční stromeček v květináči

Od: olga6 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych si letos koupit vánoční stromeček v květináči.Moc prosím o vaše zkušenosti zda stromeček v květináči vydrží 14dnů v obýváku při teplotě 20stupňů.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Každoročně má sestra, od začátku prosince ho zvyká na krytém balkoně a v chodbě a od 24 do 3 králů je v pokoji v paneláku, pak ho dá zase na balkon a jak jde rýt, vysadí ho ven, některý už je velký a jiný už není. Každé Vánoce kupuje nový max. 1m vysoký, smrček, duglasku (nevím jak je to správně), stříbrný smrk, jedli, borovičku, prostě co mají a co se ji zalíbí, není to nejlevnější.

kami*
hodnocení

2x
idnes.cz/...
14 dní píší, že je moc. Zatím jsem nezkoušela. Já bych ale zkusila jeden den, i 4 dny mi přijde dost. Všude říkali, že se má dát pozor na teplotní šok při přenášení z venku. To tu psali taky.

hodnocení

2x
Dobrý podvečer. Když jsem byla malá, vzdy jsme meli vánoční stromek v květináči. Pomalu zvykat na teploty, aby neutrpěl šok ,při cestě domů i ven. My míváme doma celkem dost teplo. Doma byl týden,maximálně 10 dnů. Víc dnů doma si nepamatuji, ze by jsme ho nechávali.
olga6
hodnocení

Děkuji za vaše odpovědi

hodnocení

1x

Dobrý den.

Od roku 2008 mám až na jednu výjimku každý rok stromek v květináči.

V plánu bylo vždy stromek zasadit na zahrádku. Přechody do domácnosti a z domu ven řeším přes garáž. Jenže!

Zvláště v době předvánoční se najdou vyčůránci a už opravdu nevím, kam mám jít nakupovat. Za těch 9 let - tj. 8 stromků - jsem měl v květináči jen pahýl u 5ti ! stromků! - ano, vezmete si stromek za 600,- a po měsíci zjistíte, že je to jen uřezaný stromek zasazený do hlíny.

Reklamace v podstatě není možná, je to jen o nadávkách a hádání se - a následném hledání dalšího prodejce, který snad bude férovější.

Z těch 3 kvalitních stromků mi dva krásně chytly a jsou to opravdu krásné smrky. Až se bojím, že mi je někdo trochu zakrátí... v předzahrádce.

Letos to asi udělám tak, že si na místě rozdělám před prodejcem onen zázračný balíček a jestli to bude zase jen pahýl, narvu mu ho rovnou do prdele !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]