Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...dostal jsem od známého rostlinku a potřeboval bych vedět jak se jmenuje.Děkuji.
Díky moc, rozřešení jsem nakonec díky vašim odkazům našel a dozvěděl se tím že latex který rostlina produkuje je jedovatý... pokud by si o tom někdo chtěl přečíst tak zde: zelenelisty.estranky.cz/...
Mám tento druh pryšce již asi šest let a po čase jsem řešila problém, kdy byla rostlina tak vysoká, že vlastní vahou padala. Rozhodla jsem se pro drastické řešení a "kmínek" jsem v půli ustřihla s tím, že buď přežije nebo ne. K mému překvapení rostlina nejen přežila, ale nádherně se rozvětvila, takže dnes už tvoří pěkný stromeček. Semínka střílí do všech okolních květináčů, takže už jsem podělila novými rostlinkami všechny známé ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.