Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace rostlinky od známého

Od: jeay odpovědí: 4 změna:

Dobrý den...dostal jsem od známého rostlinku a potřeboval bych vedět jak se jmenuje.Děkuji.

Identifikace rostlinky od známého

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

0x

Možná druh pryšce? Tady

sukulenty.estranky.cz/...

albert*
hodnocení

0x

Podívej se sem colee-rostliny.ic.cz/...

jeay
hodnocení

0x

Díky moc, rozřešení jsem nakonec díky vašim odkazům našel a dozvěděl se tím že latex který rostlina produkuje je jedovatý... pokud by si o tom někdo chtěl přečíst tak zde: zelenelisty.estranky.cz/...

limetka*

Mám tento druh pryšce již asi šest let a po čase jsem řešila problém, kdy byla rostlina tak vysoká, že vlastní vahou padala. Rozhodla jsem se pro drastické řešení a "kmínek" jsem v půli ustřihla s tím, že buď přežije nebo ne. K mému překvapení rostlina nejen přežila, ale nádherně se rozvětvila, takže dnes už tvoří pěkný stromeček. Semínka střílí do všech okolních květináčů, takže už jsem podělila novými rostlinkami všechny známé *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]