Nejste přihlášen/a.
Máme doma odleželý káličí hnůj, mám dát hnůj, na to trochu zeminy a cibuli? Anebo promítchat zeminu s hnojem a do toho sázet? Cibulí mám hodně, tak mi přijde lepší vždy přihodit trochu hnoje pod cibuli, poradíte? Děkuju.
Zdravím. Hnůj pod cibulemi se bude během podzimních dešťů a na jaře splavovat do hloubky pod cibule, a přijde v niveč. Bylo by lepší namíchat kompostovou zem s trochou písku, pak poklást tulipány => jste tak 15 cm hluboko + vrstvu lehčí zeminy bez hnoje (aby se nespálily kořínky), a na ni dát teprve směs hnoje se zeminou. Navrch přikrýt horší zeminou, abyste nehnojila plevel. A s dešti se budou postupně živiny z hnoje uvolňovat a vsakovat ke kořenům na podzim i na jaře. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.