Nejste přihlášen/a.
Vidím snítku libečku v hrnci na té vaší fotce.
Já se trošku divím, že ho ještě máte na zahradě, proto jsem se ptala, jestli není z ciziny. Mám asi nějakou jinou odrůdu, protože mě libeček končí v srpnu, potom uschne a jestli obrazí jedním malým výhonkem kdoví. Dávám si ho proto v červnu-červenci do soli.
Jinak mi čerstvý takovouto barvu nikdy v polévce neudělal.
Ovšem mě by ta zelená barva vývaru vůbec nevadila a snědla bych to beze strachu.
-------------
Ale na stránkách o ,,pěstování libečku,, je opravdu uvedeno, že se sklízí až do října, do prvních mrazů.
Dobrý den, u nás se z libečku používal vždy jen list, ale zdá se, že Vy vyvařujete i se stonkem. Není to o tom? Zdravím!
A bobkové listy jsou sušené nebo čerstvé? Dáváte pokaždé stejné suroviny na tu polévku? . Nebo jste dala něco jinak?
A nemůže být někde v tom libečku schovaný nějaký škoůdce, něco jako je drvopleňova housenka ve dřevě, který ten libeček žere a pak je z něho to zelené?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.