Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podzimní postřik ovocných stromků

Od: hani* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

soused stříkal ovocné stromky a postříkal mi část zahrady vč. zahradního nábytku. Odmítl mi sdělit, co to bylo za postřík. Pouze mi řekl, že to určitě není škodlivé. Postřik zanechal na nábytku a parapetech hnědé skvrnky (jako by ho pokakali mouchy). Z parapetů šel umýt velmi dobře, z nábytku o trochu hůře. Netušíte někdo čím hnědým by se v tomto období mohli stříkat ovocné stromky (stříká tím i okrasné keře na zahradě). Tuším, že by mohlo jít o nějakou výživu? Jsem z toho trochu nervózní, jelikož zrovna v těch místech máme i pískoviště (naštěstí zakryté) a malá je na něm skoro pořád.

Děkuji za případnou odpověď

Hani

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami*
hodnocení

0x
Zkusím. Mohl to být Delan 700 WDG. Vodorozpustné granule k ochraně ovocných dřevin proti houbovým chorobám. Proti strupovitosti i skvrnitosti listů. Vznikne hnědá kapalina.
hani*
22.10.19 20:55
hodnocení

Děkuji.

asd1
hodnocení

0x

Odmítnutí bych řešil s pomocí policie. On neví jestli nejste např. alergičtí na některou složku přípravku. Navíc by si to měl uklidit sám pří. úklid zaplatit. S tímhle jednáním by se mnou měl velký problém...

hani*
hodnocení

Děkuji za reakci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]