Nejste přihlášen/a.
Ahojte, poradte prosim co s Aloe Vera. mam ho 3 mesice a zacal vic hnednout a jsou tam male cerne skudci. lze ho jeste zachranit?
dekuji moc!
Dobrý den, je možné, že Vaši aloe vera napadla mšice bavlníková. Jestli se dá zachránit, netuším. Třeba by pomohl nějaký postřik. http://eagri.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/?key=%22c18ccd9cbe2ba381e37b810d0c45a1cb%22#fotogalerie|hledej:m%C5%A1ice%20bavln%C3%ADkov%C3%A1|so:c18ccd9cbe2ba381e37b810d0c45a1cb
Podle mě to jsou třásněnky, mně pomohl přípravek Karate Zeon. Účinkuje velmi rychle a na rok rostliny ochrání (častěji se ani nemá používat). Po roce se ale sviňky objevily znovu.. tak jsem je zase postříkal... a zase je už půl roku klid. Přípravek se hodně ředí, běžná domácnost nemá šanci spotřebovat do data použitelnosti ani to nejmenší balení (5/6ml).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.