Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boji se ryby?

Od: par2224 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den na zajrade mám jezírko s krásy apod... Měl jsem přemnožene ryby cca 70 v jezírku a nyní jich mám 10 a zda se mi že se bojí nechtějí plavat jako dříve při krmení na hladině a dříve takový strach neměli nevíte čím to může být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

6x
nebojí se jenom jak se ochlazuje voda tak nemají potřebu tolik se tláskat a plavat tak rychle ,
prostě se chystají na zazimování .

72mona3*
hodnocení

5x
Jezírko nemám, pouze akvárium. Ale všeobecně lze říci, že hejnové ryby se cítí nejlépe v co nejvíce kusech. Stačí rychlá změna počtů, třeba nemocí (u vás tedy výlovem)a dopadne to takto. Tam, kde se mačkali, je teď prázdný prostor. Přišli o ochranu, kterou jim skýtalo množství. M.
houbes*
Zvláštní otázka, když tazatel se ptá na tak originální otázku :) souhlasím s odpovědí co napsal 72mona3 .

hodnocení

1x

Náši vánoční kapři ve vaně se vždy hrozně báli. Jak jsem se přiblížila s paičkou a hadrem, začali šílet, musela jsem vypustit trochu vody, abych je vůbec lapila. :-D

Každý máme pud sebezáchovy i ryba

hodnocení

0x

Jak zemřelo tech 60 a nevidělo to těch 10?

par2224
hodnocení

Ne zemřelo všechny ryby byly vylovene a 60 z nich bylo darovano jiným chovatelům žádná ryba neuhynula...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]