Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte o jaký druh trávníku, rostliny se jedna? Roste v trávníku nebo pod stromky, hlavně jehličnany, je hodně odolná, odolná i proti herbicidu na dvouděložných plevel, mě se líbí, je stále čerstvě zelená, odolává suchu. Objevila se mi asi před 2 lety, nechávám ji, děkuji za odpověď, s pozdravem Lubos
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Zřejmě to bude ostřice. Jenže ostřic je obrovské množství. Uvádíte chloupky. Jen podle názvu najdete v seznamu ostřici chlupatou, plstnatou, srstnatou. Já jsem teď jednotlivé druhy nezkoumala. Kdybyste to nechal vykvést (i tráva kvete), určovalo by se to lépe.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]