Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druh trávy

Od: lubos79 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nevíte o jaký druh trávníku, rostliny se jedna? Roste v trávníku nebo pod stromky, hlavně jehličnany, je hodně odolná, odolná i proti herbicidu na dvouděložných plevel, mě se líbí, je stále čerstvě zelená, odolává suchu. Objevila se mi asi před 2 lety, nechávám ji, děkuji za odpověď, s pozdravem Lubos
Druh trávy
Druh trávy #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zřejmě to bude ostřice. Jenže ostřic je obrovské množství. Uvádíte chloupky. Jen podle názvu najdete v seznamu ostřici chlupatou, plstnatou, srstnatou. Já jsem teď jednotlivé druhy nezkoumala. Kdybyste to nechal vykvést (i tráva kvete), určovalo by se to lépe.

lubos79
hodnocení

Opravdu to vypadá na ostřici, podle popisu nejvíce zapadá Ostřice bledavá . Děkuji, Lubos

hodnocení

0x

Každá tráva je odolná herbicidu na dvouděložné. Tohle mi připadá jako ježatka.

lubos79
hodnocení

Ježatku znám až moc dobře...tohle ona není, tahle tráva má i tuhé listy s menším ochlupenim
lubos79
hodnocení

Zvětšeno...
Druh trávy #3
lubos79
hodnocení

Prikladam trávu po vytržení ...
Druh trávy #4
Druh trávy #5
Druh trávy #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]