Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití sklípku

Od: conconi® odpovědí: 2 změna:

Poraďte prosím, kdo má fantazii. Mám na dvoře pět sklípků ve skále. V jednom mám brambory a zavařeniny, ve druhém zahradní náčiní, ve třetím mám prostě harampádí a včera jsem vyklidila tenhle. Má rozměry asi 1,20 na výšku, 1m na šířku a 2m hloubku. Nenapadá někoho, jak ho využít nebo vyzdobit?

Využití sklípku
Využití sklípku #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Metr dvacet výšky je dost málo, tak akorát pro děti na hraní. Mohou tam mít třeba kuchyňku. Nebo tam parkovat se sekačkou tak, aby tam člověk nemusel lézt, s madlem na kraji.

liska5
hodnocení

0x

Stroje v tom budou vlhnout, snad jen uskladnit barely z plastu, květináče ap. Nebo tam vzadu přechovávat kořenovou zeleninu v písku. Ale to zas chce polstr na dvířka. Pak možná tam pěstovat nějaký druh hub.

Dodělat nějaké výsuvné /kvůli úklidu/ bednění na všechny stěny a může tam bydlet třeba pes. Nebo dočasně kvočna či kačena, když sedí a pak vyvádí malé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]