Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posím, jak pěstovat Zimolez?

Od: janamatanelli odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, na jaře jsem zakoupila 2 malé rostliny - dle prodejce kanadské borůvky - jejichž větvičky přes léto vyrostly do délky 70 cm, takže pokrývají vše co je v blízkosti. Větvičky na koncích tvoří odnože a nyní, v září kvetou drobnými fialovými kvítky. Mám tyto borůvky zkracovat, aby vytvářely keříky, nebo k nim mám vytvořit oporu a nezasahovat do růstu? Děkuji Jana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak cože to vlastně máte doma za rostlinu?

111®
hodnocení

0x

zimolez je popínavý, takže potřebuje oporu, kpnstrukci. Aopadává takže se musí nové výhony protahovatdo olezlých míst

hodnocení

0x

Tyto jahody přivazujte k nějaké opoře.:-D

kami*
hodnocení

0x
ceskestavby.cz/...
Je tam popsaný i řez. Množím opravdu hřížením, podle rady, větvička v hlíně zakoření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]