Nejste přihlášen/a.
Kdo mi prosím poradí? Co dát jako postavec pod 1000l nádrž na zahrádku?Děkuji M
Záleží hlavně na výšce, v jaké chcete nádrž mít. Musíte vycházet z hmotnosti plné nádrže 1 t (1000kg). Pak je dále podstané, na jakém podloží nádrž chcete umístit. Já ji mám na původní plastové paletě, kteá je umístěná na betonových dlaždicích původně určených pro chodníky. A mám ji "na zemi". Po 10 letech žádný problém.
Mame tu samou na drevene palete,koupili jsme 5ks ztracene bedneni a na ni nadrz umistnili,pod vypustny kohout se vejde 10 l konev.Slouzi dobre.
Co to je prosím za bednění? Já pod výpustný kohout potřebují dát alespoň 10l konev .Takže ve výšce alespoń 35 cm.
zřejmě máte tu hranatou a zamřížovanou krychli, které znalci říkají IBC zahradní kontejner na dešťovou vodu.
Jak ji postavit.
1/ srovnejte a udusejte zem do čtverce 1x1m
2/ Někde za nějakou šopou splašte ony staré známé šedé tvárnice. Dostanete je zadarmo, protože dnes už nejsou použitelné k něčemu lepšímu. Nikdo z nich nic nestaví.
3/ do připraveného čtverce 1x1 m naskládejte dvě vrstvy tvárnic. Dbejte, ať stojí pěkně rovně, ať mezi nimi nemáte schody.
3/ nádrž postavte na podstavec. Prázdná není nijak těžká. Bez větší námahy ji zvednou i dvě holky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.