Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je toto dřevo třešeň?

Od: dannnn odpovědí: 6 změna:
Chci použít toto dřevo do udírny jako třešeň ale zaráží mě ta načervenalá barva toho dřeva. Nemůže to být něco jedovatého?
Je toto dřevo třešeň?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Já bych to na třešeň viděla. I kůra tomu napovídá. M.

Jo, třešeň je taková načervenalá.

hodnocení

2x
Je to třešeň ale do udírny musíš oloupat kůru. Jinak budeš mít maso černé.

liska5
hodnocení

2x

Podle kůry to třešeň bude. Mám skříňku dekor třešeň a je krásně načervenalá.

hodnocení

0x

Od tech třešní, jak jsou popadané na zemi je trochu červená i zemina, neni to vidět, díky její přirozeně tmavé barvě, ale světlé dřevo trochu barvy pobere z hektolitrů přenesené vody.

hodnocení

0x
Proč by nemohlo být dřevo načervenalé?
Jakou barvu by tedy mělo mít dřevo?
Dřevo různých stromu má samozřejmě různou barvu. Od světle okrové až po tmavě hnědou. Dřevo stromu, co má ve znaku jedno městečko u nás v Krkonoších a i se podle něho skoro jmenuje, je světle hnědé se světle zeleným žíháním.
Takže tohle je opravdu třešeň, není to jedovatý, jen je potřeba to před uzením oloupat. Kůru v žádným případě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]