Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila nejde nastartovát

Od: mara21® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,potřebují poradit.Mám motorovou pilu McCuloch 835 a nedaří se mě ju nastartovat,když zkouším startovat,tak střílí do výfuku aji plameny lícou z výfuku.Čím to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to rozbitý. Odnes to do servisu a netrap se s tím.

jardaa*
hodnocení

0x

Nepravidelný zážeh, předstih.

hodnocení

Jak mám nastavit,ten předstih?Dík moc.

hodnocení

0x

Jako první bych se podíval na svíčku, případně vyměnit. Opatrně dotáhnout ať se nestrhne závit. Předstih - seřizuje se pouze vzdálenost magneta od rotoru. Pokud není povolené, tak je dost nepravděpodobná samovolná změna. Pokud déle stála , vyhodit benzín , namíchat čerstvou směs, napumpovat jestli je primer / gumová bublina/, sytič- jednou dvakrát nastartovat a měla by škytnout, pak dát půlplyn nebo vypnout sytič a nastartovat. Někdy pomůže kápnout trochu benzinu s olejem do sání aby se do pily dostala směs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]