Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Africký kosatec bílý „Motýlí“ to není

Od: idanova* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás všechny, milí rádcové. Začátkem května jsem si na výstavě koupila malinký Africký kosatec bílý "Motýlí" (African Iris White "Butterfly"). Podle listů ano. Byla jsem ujištěna, že nápis na květníku značí tento kosateček (obr.č.1). Ale když po cca 4 týdnech vykvetl (obr.č.2 a 3), je to něco jiného. Neznáte, prosím, někdo tuto květinku? Děkuji mnohokrát. Ida

Africký kosatec bílý „Motýlí“ to není
Africký kosatec bílý „Motýlí“ to není #2
Africký kosatec bílý „Motýlí“ to není #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

5x

Nevím nevím, ale nemůže to být badil? M.

hodnocení

2x

Tak mám na skalce to samé, nyní již zatáhlé (odkvetlé), na cedulce mám Iris Africa mini. Ovšem až nyní po vašem příspěvku vidím, že je to něco jiného. A nejspíš má pravdu rádkyně Mona, bude to badil úzkolistý.

idanova*
hodnocení

Zdravím s nadšením. Jojo, je to Badil úzkolistý. 72mona3, jste fakt dobrá. Já pátrala sama a nic. Tak díky vám znám zas o 1 kytičku navíc. Děkuji vám oběma za vaše odpovědi i váš čas. *zdravi* Ida

72mona3*
10.08.19 22:25

*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]