Dobrý den Mám na dvorku obstojnou travičku a rozhodl jsem se koupit aerifikační válec ale nevím který (viz. obrázky v příloze)! Nemám s tím žádné zkušenosti a nevím který si vybrat aby fungoval účelně. A pokud mi nějaký poradíte,jak se s ním pracuje (jezdí)? Je to jedno, prostě miš máš nebo to musí mít nějaký jízdní řád . Děkuji
Měli jsme něco podobného, jako je ten spodní obrázek. Rychle jsme se ho zbavili a pořídili elektrický vertikutáror.Ale my jsme již postarší ročníky, třeba byste na to sílu měl.
aerifikace je propíchání takže ten první, bude těžký, možná se plní vodou. Asi se nadřete...Vertikutátor to samozřejmě chce také na vyčesání stařiny a to jak nože tak dráoky na vyčesání a náskedně posbírat sekačkou
Oboji je na prd. Bud poradny aerifikator, ale ten je tak na pujceni, protoze je strasne drahy, nebo aerifikacni vidle a s temi se pekne nadrete. Pokud to ma k necemu byt, musi to totiz byt dute hroty, ktere cast zeminy vytahnou. Jinak si to kolem hrotu akorat utemujete a efekt nebude nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.