Nejste přihlášen/a.
Je fajn, že každou chvíli zaprší, ale praskají vám také rajčata? Hned je utrhnu a zpracovávám, nemáte někdo radu, jak tomu alespon trochu zamezit? Děkuji.
Deštěm ano, ale taky to je odrůdou. Když si čtete o jednotlivých odrůdách, tak je u nich napsáno, zda jsou nebo nejsou náchylné k praskání.
Aha, příště koupím jinou sadbu, ted jsem se ptala kamaráda a jemu nepraskají, ta to bude opravdu odrůdou.
Maky : Liska má pravdu. Já letos poprvé rajčata na balkoně a chce to hodně číst u těch semen jak jsou odolná na praskání i nemoci a také jak je zalévat, protože jinak praskají. Já to zkusil zalejt ve 13:00 v tom vedru a hned jedno ruplo, tak jsem si to ověřil a snědl ho. Zaleju ráno akorát a večer akorát a nepraskají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.