Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u sousedů jsem letos zahlédnula vyvýšené záhony. Vypadá to jako obrovský truhlík z terasových prken.
Přemýšlím, že bych to také zkusila, protože se mi líbí neohýbat záda. Chci se zeptat jakou máte zkušenosti s těmito záhony? Je dobré udělat takový záhon ze dřeva? Bojím se, že za tři roky prkna prohnijí a budu si nadávat za tolik zbytečné práce a peněz.
Prosím o vaši zkušenost z čeho máte vyvýšený záhon vy a jaký byste pořídili příště. Fotky uvítám.
Moc děkuji
Máme dva. Jsou na bylinky, petržel, pažitku,jahůdky...Jsou ze dvou borovicových fošen nad sebou / prkna jsou moc tenká a prohnula by se/asi 40cm výška celkem. .Natřela jsem je ze všech stran několikrát olejovou fermeží. Ty rámy jsou položeny na geotextilii a stěny jsem uvnitř vyložila folií, co se dává na základy budov, Na dno větvičky, pak zemina s kompostem a navrch asi 15 cm univerzání substrát. Nevím, jestli je to dobře, dělala jsem z toho co bylo a slouží to. Rámy velké jako pořádná postel tuším 2m x 1,20m jsem dala udělat u truhláře a jeden přišel kolem 2 tisíc. Jeden je více na slunné poloze, jeden spíš polostín.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.