Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tento keř

Od: limetka* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu - o jaký keř se může jednat? Vyfoceno ve středomoří. Limetka

Jak se jmenuje tento keř

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Nikdo neví? Tak zkusím ještě jedno foto...

Jak se jmenuje tento keř #2

paja*
hodnocení

0x

Mohlo by to být toto?

botanickateplice.cz/...

paja*

Tak zas chybka hledejtev odkazu .foto Petrea Volubilis

limetka*

Díky Pájo za odpověď už jsem to mezitím zjistila, je to Lagerstroemia indica, dá se občas koupit i u nás jako balkonová rostlina, v zimě ale musí z mrazu pryč. Už se těším, jestli ji na jaře někde seženu! Limetka

paja*

Tak jsem se na ni podívala a je to nádhera prý vydrží i -20C,ale má 6 metrů, cena taky lidová 90,- kč tady

yuccaland.cz/...

nejhorší je , že jsem tam objevila i co jsem netušila , že se dá u nás sehnat , jsem úchyl do kytek a zahradnictví musím obcházet obloukem.*klik*

limetka*

Jsem na tom s tou úchylkou vélmi podobně a ten odkaz je bomba, už se tam těším a asi ten nákup u té Lagerstroemie neskončí...*ua* Pa Limetka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]