Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana a Skleník

Od: nicolas* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, mám ve skledníku 5 kytek CBD konopí. Mají už skoro 2m a nevejdou se mi do skleníku. Bojím se, že ldyž je zastřihnu nahoře tak přijdu o to nejlepší. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Jestli ano tak mi napište jak jste tento problém řešili. Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vy teda máte odvahu to tady zveřejňovat.

re4zon
A vy mate odvahu komentovat neco o cem nic nevite. Cbd konopi muze mit tak nizky obsah thc, ze je legalno ho pestovat...
pavelpavel*

Akorát když to policie zjistí, že je to CBD druh tak ti tam může vtrhnout a pokosit. Jednoduše tam přivaž provaz tak do 2/3 a ohni je dolů to zatěžkej cihlama ty provazy. Opatrně a nezlom to i když také metoda je lámat. Příště si kup automaty, protože i CBD indiky začnou kvést až srpen nebo září.

nicolas*
hodnocení

Děkuji kytky jsem ohl jak jste mi poradil. Uvidím jak to půjde dál. Při nejhorším dám pryč skleník.

hodnocení

0x
Jestli mu to ještě nekvete tak stejně sklidí prd. Prehnojil to dusíkem takže mu to letí do zeleného a nekvete.
joudic*
nejde o dusik ale o sklenik.. reseni je sadit mnohem pozdeji jinak se to utrhne a neda se to uhlidat, ani ostrihat moc nepomuze, protoze jsou tak silne a zdrave, ze za 14 dni veder je to zas u stropu

beitar
hodnocení

0x
Obávám se že na zaštipování už je poměrně pozdě.to už mělo být před 4 týdnama.
nicolas*
hodnocení

Už je mám štíplé tak 4x, jen jestli by to nespomalilo růst to do výšky. Kytky ještě nepřepnuli. Takže bych je nějak nezníčil. Aspoň doufám. Ale pěstuji teprve druhý rok, tak se chci radši zeptat než něco posrat.

fetak
hodnocení

0x
No nic, čekej nástup komanda
nicolas*
hodnocení

I kdyby přijeli tak já to pěstuji legálně, jen by mě asi zníčili pár kytek a muselo by se to nějak vysvětlit a dát na test hodnoty THC. Cože je u této kytky 0,18% a maximální povolená hodnota je 0,35%.

joudic*
hodnocení

0x
pomuze metoda lamani nedrevnatych klacku a hojeni a vznik kolena to na chvili zabrzdi a jak pise pavelpavel zatezkavat a tahat to dolu, prostrihat to muzete, vzniknou nove hlavni kmeny, ale problemu se nezbavite, stihne to zase dorust nahoru
pavelpavel*

Většina roslin se dá různě tvarovat a ohýbat i rajčata pokud neslouží vyloženě na okrasu, nebo na to nejsou stavěné.

jirik50*
hodnocení

0x

malý skleník a 5 rostlin, to je teda nápad, já to mívám venku bez rpblémů (akorát hlídat ta na dědině musíte *smich*

nicolas*
hodnocení

Kdybych nebyl přesně uprostřed vesnice tak se to nebojím dát mimo folíák. Ty kytky mělo mít maximálně metr. A mají 2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]