Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se daří letos Vašim lobelkám?

Od: maky® odpovědí: 3 změna:

Mám na terase takový kout v polostínu a každoročně se tam daří lobelkám, vždy koupím všechny barvy a je to krása. Letos prvně jsem musela dosazovat, protože jich několik zašlo. Zalévám jako vždy hodně, ale aby nestály ve vodě. Máte to letos také tak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Lobelky nemám, ale v ulici jsem viděla dva truhlíky na balkoně a mají je moc pěkné, husté. Já mám zas mizerné muškáty (zonale). Stejná péče jako předchozí roky, ale jsou prostě mizerné :( M.

hodnocení

Je fakt, že ani muškáty mi letos moc neprospívají, co byly na jižním okně, mají spálené listy. Prostě tropická vedra dala rostlinám zabrat.*sok*

liska5
hodnocení

0x

Asi rozhoduje, kde je pěstujeme. Tady v podhůří se konečně po těch spalujících vedrech muškáty-zonálky rozjely. Mají rády chladné noci, ty větší rozdíly teplot. Lobelkama povislýma to lemuji a taky pookřály, když se ochladilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]