Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinku?

Od: lumpet® odpovědí: 4 změna:

Poznáte někdo prosím, co je to za rostlinku? Petunie? Surfinie? Mám na okně petunie, ale zdá se mi, že toto má nějaké větší listy.. Letos mi petunky moc nejdou, loni jsem je měla na oknech až do podzimu a s letošními rostlinkami jsem asi neměla šťastnou ruku. Nemáte nějaký osvědčený e-shop, kde koupit rostlinky do truhlíků, aby vytvořily pěkné převislé koberce?

Předem moc děkuji za rady.:)

Co je to za rostlinku?
Co je to za rostlinku? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

Musíte pravidelně hnojit a pak i petuniím vyrostou pěkné listy a převisy plné květů- a to bych řekla , že jsou to surfinie

liska5

Taky bych řekla, že surfinky. Ty tak přepadají a mají trochu menší květ. Hezké je máte! Ono hodně dělá počasí. Ty hicy ničemu neprospěly.

hodnocení

Moc děkuji za názory.:) Ty kytičky právě nejsou moje, moje letos nějak nechtějí jít, tak hledám, co komu pěkně roste.:)

kami*
hodnocení

2x
Letos takhle krásně kvetou převislé surfinie, co jsem přivezla na jaře ze zahradnictví Kruh jsou i na netu, jindy jsem koupila v Globusu. Věřím i rostlinám ze zahradnictví Spomyšl. Sebrala bych odvahu, omluvila se a zazvonila na majitelku a víte víc i o těchhle. Bauhaus měl taky krásné, ale takový typ růstu býval jen u převislých, tak se nechci splést a koupit jiné. Hnojení je určitě důležité.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]