Nejste přihlášen/a.
Mám ho na chalupě v Beskydech, kde o větry není nouze. V každém případě jde hlavně o dobré kotvení, nejlíp do země (nějaký podstavec zatížený dlažkama je podle mě málo). Při větru pak nehrozí až tak převrácení, jako že se to rameno při větru furt otáčí, kam nemá, a musí se proti otáčení zajišťovat třeba nějakýma šňůrama. Ale i přes ty popsané nevýhody si myslím, že to není špatný nápad.
Já mám zkušenost velmi dobrou, ale u mne je ideální možnost ukotvení vedle zídky. Podstavec je jištěný pouze na jedné straně skobou zasunutou do otvoru v zídce a převrátit se nemůže. Podobně by to šlo i u rohu objektu
Běžně se dávají jako zátěž 4 venkovní dlaždice 50/50 cm, ale jak je vidět z mého obrázku, úplně stačí zabezpečit jeden roh. Co si třeba pro slunečník něco takového vytvořit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.