Nejste přihlášen/a.
Ohýbají se mi směrem k oknu, za světlem. Zalévám málo, ale jak svěsí listy a sem tam některý je suchý, tak zaleju. At vám ale nestojí ve vodě, dnes případnou vodu v podmisce vylejte.
To bych neřekl, tyhle Juky pěstuju venku na terase přímo na jih. Přinesl jsem je pře pár lety skomírající z kontejneru kam je někdo vyhodil. Pere do nich slunce, že jsou horký květináče. Když jsme přijeli z dovči tak byly květináče vyschlý a Juky naprosto v pohodě. Snese hodně. Já je zalejvám vodou z 500l akvária takže stálý přísun všemožných živin. Možná to bude v tom.
Máte je krásné, ale to je poněkud jiný druh. Ono je těch variant víc. Juky a dracény. Některé i venkovní. Ty co znám já, byly na bazéně ve Vítkovicích v takové hranaté obří žardinieře, jako takový malý lesík, odlaždičkovaná oáza. Vlhký vzduch, vysoký prosklený strop a se zálivkou hadicí si nelámali hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.