Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navinout snury na venkovnim susaku

Od: percy odpovědí: 6 změna:
Dobry den, prosím nemate nekdo zkusenost s venkovním susakem Leifheit? Snury jsou lehce prohnuté, ne správně vypnuté...z fotky snad je videt mechanismus, obe objimky jsou nadoraz...nevite jak na to?dekuji
Jak navinout snury na venkovnim susaku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Marně přemýšlím, čemu vadí trochu polevený šňůry na věšáku. Navíc mě připadají vcelku akorát napnutý.

hodnocení

1x

Napadá mě jedině začít odspodu při roztaženém sušáku šňůru postupně napínat ,postupovat dokola až nahoru a na konci znovu přivázat.Ovšem nevím,z jakého mareriálu je šňůra,mám zkušenost,že se po čase znovu vytáhne.Jedině nahradit kvalitnější šňůrou .

hodnocení

1x

Ty objímky jsou nadoraz a nejdou víc našponovat? Tak tu šňůru natáhni na trochu povoleném sušáku těsně před napnutím do pracovní polohy.

re4zon
hodnocení

1x
Mam skoro ten samy. Snuru tvori nekolik "okruhu", na konci kazdeho je uzlik. Rozvazat, snuru od zacatku kruhu postupne popotahovat u mirne povoleneho vesaku a uzel pak udelat o kus dal. Kdyz se to udela spravne, tak bude snura po zvednuti vesaku jak struna.

percy
hodnocení

Kdyz na ne povesim prádlo, tak se provesi jeste vic a prádlo sjizdi doprostřed...stary susak mel snury napnute jak struny a prádlo stacilo jen přehodit i bez kolicku...u susaku neni cesky navod, ale takhle to vypadat nema...vesel jste nekdy?

hahanaj*
hodnocení

0x

Jak ho máte dlouho? Tak reklamujte, že nefunguje jak by měl .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]