Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okusané Floxy

Od: novak1* odpovědí: 10 změna:

Mám okusané floxy jakoby je někdo stříhal,vrcholky bylin aj kvitnoucí květy. Vedle květů jsou výkaly a bobky . Muže to okusovat nejaké zvíře?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Na floxy moc rády chodí srnky. U nás je každoročně vyhledávají. Může to být i u vás. M.

doplněno 30.06.19 17:29:

Jen vrcholky. Někdy to vypadá, jako by tam řádil nějaký šílenec s plotostřihem. Stejně tak jim chutnají zvonky broskvolisté a klubkaté.

novak1*
hodnocení

A žerou vám všechno ,nebo jenom vrcholky tak kolem 3cm?

novak1*
hodnocení

Budou to asi srnky,je tam otevřená branka,někdo ji vzal pryč. Co já se nanadával na lidi ,už takových pět let se to delá a letos intenzivne a to ty srny delají.

hodnocení

0x

Nováku, máte foťák?

novak1*
hodnocení

Je to na cintoríne ,plot je nízky do jednoho metru a v plote jsou mezery tak 30cm. Bobky tam byli jako od králika veliké 1cm a ješte nekolik asi 3cm výkalů. Ale jenom vrcholky jsou okousané,jako by je někdo stříhal nůžkami . Ostatný bylina je netknutá. Měl jsem podezření na člověka ale ty výkaly jsom podozrivé. Vedle cintorína je opuštené pole a tam normálne běhaj srnky viditelne. Že by to delali oni , žerou to asi 5let ale letos tak intenzivne že to už asi nezakvete ani z výhonků.

id
hodnocení

0x

Včera jsem postavili oplocení. Srny napřed chodily na měsíček lékařský, to jsem tolerovala, chtěly být asi taky zdravé. Pak sepustily do floxů a zachutnaly jim i macešky a salát. Nemám ploty ráda, ale jinak to nešlo

novak1*
hodnocení

A kolik okusali z floxu ,jenom vrcholky nebo celé?

id

Okousaly jen vrcholky. Floxy jsou pěkně zastřižené do roviny jako od holiče*smich*

novak1*
hodnocení

Jsou tam taky chryzantémy ale ty nežere nic ani slimáky. Asi jsou jedovaté.

novak1*
hodnocení

0x

Které kvety nežerou srnky? Dal jsem tam muškáty a kvety jsou okousané. A co Aksametniky? Musí být neco co nežerou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]