Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na hraboše?

Od: svatoslav odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zahrada samá "díra", hraboši jsou letos velmi akční... jak na ně? co do těch děr dávat/lít? díky za rady :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snad Vám tento návod pomůže *nevi*

ireceptar.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Je to docela drsné, co mi jeden poradil. Že si mám sehnat kaktusy s hustými bodlinami a ty malé kaktousky, nebo jejich kusy, nastrkat do nor nějakým peanem. Že jak se hryzec popíchá,má bodliny v tlapce, tak kňučí a signalizuje tím své kolonii, že tady to není bezpečné, že tu je zdroj bolesti. Nezkusila jsem, nasypali jsme nakonec návnady do nor. To modré jedové zrní. V obou případech, že by se neměla nechat na návnadě i kaktusech lidská pachová stopa, čili nesahat.

liska5

Problém je, v případě jedových návnad, že takovou přiotrávenou myš může sežrat kočka a tak se jed dostane do ní.

hodnocení

0x

Osvědčilo se mi toto: diskont-zahradkar.cz/...

Poradili mi to u nás v drogerii, obešla jsem zahradu a kostky do děr co nejdál nastrkala podle návodu. Tenkrát bylo období dešťů, ale s kostkami jsem měla úspěch. Doporučuju!

Pracovala jsem v rukavicích, i kvůli pachu.

id
hodnocení

0x

Já do děr nalévám neředěnou kopřivovou jíchu, šíleně smrdí. Hraboše nezabiji, ale odstěhují se. Až přestane jícha smrdět, mají snahu se na původní místo vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]