Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zahrada samá "díra", hraboši jsou letos velmi akční... jak na ně? co do těch děr dávat/lít? díky za rady
Je to docela drsné, co mi jeden poradil. Že si mám sehnat kaktusy s hustými bodlinami a ty malé kaktousky, nebo jejich kusy, nastrkat do nor nějakým peanem. Že jak se hryzec popíchá,má bodliny v tlapce, tak kňučí a signalizuje tím své kolonii, že tady to není bezpečné, že tu je zdroj bolesti. Nezkusila jsem, nasypali jsme nakonec návnady do nor. To modré jedové zrní. V obou případech, že by se neměla nechat na návnadě i kaktusech lidská pachová stopa, čili nesahat.
Osvědčilo se mi toto: diskont-zahradkar.cz/...
Poradili mi to u nás v drogerii, obešla jsem zahradu a kostky do děr co nejdál nastrkala podle návodu. Tenkrát bylo období dešťů, ale s kostkami jsem měla úspěch. Doporučuju!
Pracovala jsem v rukavicích, i kvůli pachu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.