Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, co dělám špatně, když to není poprvé, co mi seříznutý kmen draceny uschl, aniž by vyrašily nové výhonky? Je to tím, že je to silnější kmen? Asi ze 3 takto seříznutých kmínků obrašil pouze jeden, ale všechny měly stejné podmínky...
Já jsem je dala do vody a ujal se.Byly 3 kousky dlouhé cca 15 cm,důležité asi je aby tam byl zárodek nějakého pupene-by měl odkud vyrazit.Hlavně : trvá to poměrně dost dlouho,počítejte řádově týdny než dny.Vodu občas vyměňte,mohlo by to zahnívat.
Tak ten jsem vystrčila v květináči ven do stínu na zahradu,už je to nejméně 2 měsíce,dlouho to vypadalo,že z toho nebude nic a už raší.Hlavu vzhůru,on má chut žít.Jen se po té "operaci" musí vzpamatovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.