Zdravím, koupil jsem si 95% stínění od Totaltex, ale je přes něj celkem dost vidět. Ona neexistuje stínící tkanina, která zakryje komplet? Přece těch 5% nemůže být tak rozdílné, kdybych koupil 100%. Možná jsem jen blbej, díky.
Kupovali jsme letos nejdříf 95 a po té co jsem zjistili že je přes ní vidět jsme brali 100. I přes tu 100 je trochu vidět zejména pak z větší vzdálenosti.
Dulezita je gramaz, ta se neda vymyslet jako nejaka prusvitnost kterou si muze kazdy napsat jakou chce. A taky je podstatne, ze neprodysnou tkaninu vam okamzite utrhne silnejsi vitr, pripadne i ohne plot.
Mam bambus i stinovku a protoze to uz delam nejaky ten rok, tak mam 2 vrstvy bambusu a mezi nema stinovku.. Idealni stav, ale naraz bych to kupovat nechtel jsou to desitky metru plotu. Jinak ta stinovka samotna je otresna.. Maji to sousedi po cele delce a hruza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.