Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stínění na plot

Od: schimpy odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
koupil jsem si 95% stínění od Totaltex, ale je přes něj celkem dost vidět. Ona neexistuje stínící tkanina, která zakryje komplet? Přece těch 5% nemůže být tak rozdílné, kdybych koupil 100%. Možná jsem jen blbej, díky. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

i běžná látka - byť "100%" - bude prosvítat... proto je léto tak krásné *smich*

Na plot ale buď budete mít průsvitnou - průhlednou, nebo dáte plot pevný - tj. beton, cetrisové desky atd.

commonman*
hodnocení

0x

Kupovali jsme letos nejdříf 95 a po té co jsem zjistili že je přes ní vidět jsme brali 100. I přes tu 100 je trochu vidět zejména pak z větší vzdálenosti.

re4zon
hodnocení

0x
Dulezita je gramaz, ta se neda vymyslet jako nejaka prusvitnost kterou si muze kazdy napsat jakou chce. A taky je podstatne, ze neprodysnou tkaninu vam okamzite utrhne silnejsi vitr, pripadne i ohne plot.

hodnocení

0x

Zkuste sehnat fólii, kterou můžeme vidět např. na oplocení kolem tenisových kurtů. Jistě se dá někde zakoupit. Ochrání docela dobře.

floro*
hodnocení

0x

Místo plastových otřesných plachet použijte např. rohož ze štípaného bambusu a podobné materiály.

Tyto úplety jsou určené jako stínovky na skleníky (původně ve velkokapacitních sklenících). Až nějaký mysletel vymyslel tento účel.

joudic*
hodnocení

0x
Mam bambus i stinovku a protoze to uz delam nejaky ten rok, tak mam 2 vrstvy bambusu a mezi nema stinovku.. Idealni stav, ale naraz bych to kupovat nechtel jsou to desitky metru plotu. Jinak ta stinovka samotna je otresna.. Maji to sousedi po cele delce a hruza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]