Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaštipování paprik

Od: vendul odpovědí: 7 změna:

Hezký den všem! Mám ve skleníku papriky, koupila jsem si sadbu, papriky už kvetou na výšku mají cca 20 - 30 cm. Zajímalo by mě jestli se mají zaštipovat na paprikách výhonky nebo listy stejně jako u rajčat nebo se to u paprik nedělá? Děkuji za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nedělám to.

hodnocení

1x

Zaštipuji jen rajčata.

liska5
hodnocení

1x

Dělala jsem v zahradnictví, kde měli papriky na poli. Žádné zaštipování nebylo.

hodnocení

0x

Dělám to jen u rajčat, velice poctivě, ale papriky nechávám jak jsou. Pouze štípu květy na konci léta, které nemají šanci dojít.

kenav
hodnocení

0x

Zaštipuji kvety ale až na konci leta ato tak aby plody dozraly do konce zari.I kdyz papriky rostou tak za moc chutove nestojí.

hodnocení

0x

Nezaštipují se jen vyšší odrůdy.Ale co je dobré,uštípnout první květ,aby rostlina zesílila,pak to dá do dalších plodů.

pimpy
hodnocení

0x

Papriky jsem nikdy nezaštipoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]