Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpěry pro pnoucí kytky

Od: hanik* odpovědí: 3 změna:
Krásný den, chtěla bych se zeptat, zda mi někdo neporadíte, kde koupit podpory pro pnoucí kytky, nemyslím, různé bambusové tyče atd. ty se seženou klasicky v OBI a podobných obchodech, sháním kovové podpěry pro menší popínavky (břečťan, jasmín,mučenka atd.). jsou různě tvarované do kulata atd. Bohužel zatím jsem v shánění neúspěšná, tak se obracím na vás, zda někdo nemá tip. Doufám, že jsem to srozumitelně vysvětlila *frajer*, snažila jsem se najít obrázek, ale nepovedlo se :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pete*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zkousel jsem se porozhlednout, ale nic jsem nenasel. Pro kytky, ktere uvadite, ale staci jednoducha podpera - pul kolo nebo 3/4 kolo. To byste prece zvladla obtocit sama.

Ja to delam tak, ze sezenu drat (mekci a hezky) a otocim ho kolem... hrnce, vazy apd, zkratka tak, aby byla odpovidajici velikost.

Navic mate obrovskou variabilitu a nejste na nikoho odkazana. Nechcete to taky tak vyzkouset? *frajer*

hanik*
No vidíte, to bych mohla zkusit, to víte, nejsem žádný kutil (to nemyslím urážlivě), ale mám v hlavě, jaký tvar konstrukce by se mi líbil, takže do toho asi půjdu :) Díky moc za tip! *smich*
hanik*
Pete, ještě jednou chci poděkovat za výborný tip, mám podpěru dle vlastních představ, manžel to udělal z drátku a vypadá to nádherně. Jinak pro zajímavost, taková hotová podpěra se prodává cca za 200,- Kč (náhodou jsem ji objevila), což je teda pálka :( No, ale drátek za 10,50 to spravil *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]