Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím natřít skla skleníku

Od: jika* odpovědí: 7 změna:

Poradí prosím někdo, čím mám natřít skla skleníku pro odslunění. Vídám nějaké nátěry vápnem, ale nechce se mi kupovat pytel vápna kvůli několika tahů štětcem. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Mně to šlo na pařeništi zbytkem starého bílého Balakrylu.

hodnocení

0x

Koupil bych stínící rohože. Máte je na dlouho a můžete regulovat světlo. Podle "pár tahů štětcem" usuzuji, že máte skleník malý, takže vás to nezrujnuje.

hodnocení

0x

V Hornbachu, nebo jiném hobby marketu lze koupit malé balení barvy, určené přímo na zakrytí skel skleníku. Je to barva, kterou lze případně odstranit.

kenav
hodnocení

0x

Sklenik nicim nenatirejte,zvlaste ne vapnem.Pouzijte zminene rohoze nebo stinovku coz je sit se sttinenim 35,45,65%

hodnocení

0x

Já jsem to zjara vyřešila tím, že jsem na vnější straně skleníku napnula netkanou (bílou) textilii. Mám ale výhodu (?!?), že se dala starými dřevěnými kolíčky na prádlo přichytit za kovové rámy skleněných oken. Souží to od jara doposud a jsem s tím spokojená. Nevadí ani vítr, ani déšť, textilie drží! Dříve jsem skleník natírala zbylou barvou po malování v bytě (nějakým Primalexem), ale ta po nějakém čase opršela a smyla se.

luk
hodnocení

0x
Prodávají se barvy na sklo zrcadla a dlaždičky tak asi tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]