Nejste přihlášen/a.
U sekačky R484TR, motor GGP SV40(SV150) nešla jiskra. Vyměnil jsem cívku a sekačka - motor naskočil ihned a cca 30min bežel v pohodě. Po 30min jsem vypnul motor-vysypal koš a následně již nešla nastartovat. Zkoušel jsem jiskru na svíčce a nic. Je možné, že zase odešla cívka? Čím vlastně odejde cívka? Dík za rady.
Zdravím,vyzkoušej vyměnit svíčku a nastav odtrh na svíčce na 0,7 až 0.8mm.Popřípadě proměr cívku,jestli není ve zkratu.Ještě vyzkoušej nastavit zapalování offroad-rc.info/...
Ano je to možní,že znovu odešla cívka,asi nic jiního nezbyde,než tu cívku reklamovat,nebo at ju vymění za novou.
Ano, chci koupit novou svíčku a děkuji za návod. Je fakt, že jsem dal cívku k magnetu odoka, takže návod se hodí! Vyzkouším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.