Dobry den, prosila bych o radu ohledne bananovniku a ficusu lyraty. Bananovniku zloutnou a nasledne usychaji listy. Stoji na ne moc svetlem miste, muze to byt pricina? Ohledne ficusu lyraty, tomu rostou nove listy, ale jsou kropenate, male hnede tecky. Jedna se o chorobu? Dekuji. Gabina
ahojky, u fikusu lyrata mám ten samý problém, nikde jsem však nezjistila, co to je, dokonce ani v zahradnictví. Pokud něco zjistíte, prosím, dejte vědět. Taky by mě to moc zajímalo, v čem je chyba.
Lyratu pěstuji už několik let,mám ji na východním okně,kde celé dopoledne svítí slunce.Občas se stane,že než příjdu domů,je tak suchá,že svěsí listy.Zkuste ji nechat úplně vyschnout a pak teprve zalít.Myslím si,že problém je v mokré hlíně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.