Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit tuto rostlinu

Od: jiriborsky odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

koupil jsem travní semeno s označením pro sport. Vyrostla mi tráva ve které jsou rostliny, kterých bych se chtěl zbavit, ale nevím jak. Je to tráva, nebo plevel?

Děkuji za odpověď.

Jak odstranit tuto rostlinu
Jak odstranit tuto rostlinu #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypadá to na kakost maličký.Doporučuji vám přečíst si tento článek:

www.rady-kutilum./...

Ano, je to kakost. A já teda zírám - já si ho (kakost) nasela zase s trávou pro zastíněná místa. A jak se mu panečku daří *cert*. Nechám povyrůst a vytrhávám ručně. Hrůza.

72mona
hodnocení

0x

V trávníku se tomu říká plevel. Jinak bych řekla, že je to kakost (pyrenejský?). Má silný kořen, proto přežije i větší sucho než mělce kořenící tráva. Zbavíte se ho postřikem proti dvouděložným rostlinám. M.

Aha, tak asi kakost maličký. *nevi*

hodnocení

0x

Já jsem taky koupila travní semeno označené sport a nejen že je to směska,ale nestačím pomalu sekat, jak rychle tráva roste.

elane
hodnocení

0x

Někdo si kakosty úmyslně na zahradě pěstuje, vy se jich chcete zbavovat? Pokud Vašemu sportování nebrání, nechala bych je tam. Dneska frčí "barevné"trávníky. Golfový sestřih je nuda. Teda pokud na něm fakt nehrajete golf. *smich*

abecedazahrady.dama.cz/...

novinky.cz/...

zahradaapriroda.cz/...

zahradnictvi-flos.cz/...

*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]