Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesadit tuto fuchsii?

Od: rodic odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem tuto fuchsii a nevím, jestli ji nechat v původním obalu a nebo přesadit do většího. Jinak máte nějaké tipy pro pěstování fuchsii?

Přesadit tuto fuchsii?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

V tomhle může žít, když bude mít zálivku, hnojení a vyhovující stinné nebo polostinné stanoviště. Má to doufám ve dně dírku? Já osobně bych ji zasadila do něčeho elegantnějšího. Nebo ji posadila do vkusného obalu.

rodic
hodnocení

Dírky ve dně má. Mně šlo o to, aby ten obal na velikost té rostliny nebyl malý.

liska5
hodnocení

0x

Fuchsie tolik nejdou do větviček a listů, ty hlavně hodně a nepřetržitě kvetou, tak potřebují pravidelně přihnojovat některým hnojivem na květ.

liska5

Pokud ji budete v chladné místnosti s omezenou zálivkou přezimovat, většinou skoro opadá. A na jaře ji pak přesadíte do trochu většího květináče a zkrátíte jí větvičky, pak obroste a rozkošatí se.

hahanaj*
hodnocení

0x

Určitě bych přesadila do trochu většího květináče. Každou rostlinu kterou koupím přesadím .Nemá ráda přímé slunce , je dobré pravidelně přihnojovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]