Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zábrana truhlíků

Od: tynali* odpovědí: 10 změna:
Ahoj prosím Vás nevíte někdo jestli opravdu drží zábrana truhlíků do okapničky! Jestli truhlíky udrží?! Stojí to dost peněz tak nechci zbytečně investovat.Chtela jsem nahrát obrázek a nějak mi to nejde.Dekuji za každou odpověď jestli teda někdo odpoví.;)
doplněno 15.05.19 17:36: zabranytruhliku.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

kupte si fixpot -stojí pár korun a funguje bezvadně a snadno se nainstaluje

jofa*

Zbytečný kupovat. Na tento systém stačí ohnout 2-2.5 průměru drát ( z elektrody či napínací z plotu a pod) a ohnout na požadovaný tvar (es). Ovšem jak budete otvírat okna u těchto systému nevím.

jofa*

Ono je to zaháknuté za rám tak to jo, ale stejně takto stačí silnější drát jak popisuji.

tynali*
hodnocení

Musím ještě teda dodat ,že dráty ani provázky nemůžu ,protože máme plastová okna v paneláku za prvé rovné nejde tam nic zasunout ani dát držáky a za druhé máme okna jednu půlku otvírací a druhou tu menší otvirat nelze musím mýt okna z venku.Nemuzu tam mít ani tyč rozepřenou to by bylo nejjednodušší řešení ,ale zas mám jednu stranu zdi delší a druhá je kratší , protože je tam vyklenek jestli mi rozumíte neumím moc vysvětlovat.Na ten držák fixpot jsem koukala,ale musela bych k tomu koupit adaptéry a na parapet přilepit. Takže cenově by mě to vyšlo stejně jako s tou zábranou do okapničky.Do fixpotu bych i šla ,ale zas nevím jestli opravdu ty adaptéry budou držet.Snad to pochopíte jak jsem to napsala!;);)(nemám žádný rám tudíž nemůžu zaháknout)

Kupte ty nalepovací, když se parapet řádně očistí a odmastí před lepením, utrhne se spíš parapet než držák. :)

tynali*
hodnocení

Ano děkuji je to nejednodušší volala jsem a informovala se také mi říkali odmastit tak jdu do toho vyzkouším vyjde mě to sice na 700 potřebují tři.Dekuji za radu.

hodnocení

1x

Podle obrázku to vypadá, že to něco udrží, páka je sice velká, ale dole je taky v podobě nerezovýho plechu na obě strany. Je důležité dodržet správný rozměr, aby to tam pasovalo opravdu na těsno, jak tam bude vakl, držet to nebude.

tynali*
hodnocení

No právě a toho se bojím.Myslim si,že se to bude kývat no nevím.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Do těch okapniček tomu při dlouhých převisech kytek moc nevěřím, při fasádě s polystyrenem se "rozpěrka" asi zaboří do vrstvy polyše a poškodí ho, nevěřím že ne. Řešila jsem to před 4 lety. Potřebovala jsem nutně a okamžitě dát na parapety za plastová okna několik truhlíků a zabezpečit je, tak jsem využila ty dírky v horních okrajích truhlíků (jsou na stažení těch dlouhých stran k sobě), provlékla jsem jimi provázek, ten obtočila dokola pod okrajem a vrátila pod křídlem okna dovnitř místnosti. Na oba konce jsem přivázala úhledné dřevěné špalíky jako zarážku, která dovolí i otevřít "luftýrku" a truhlík drží dokonale. (Při mytí truhlíky odnáším). S tím, že to PAK dovyřeším. No a je to už 4 roky a zatím to slouží tak, že u toho zůstalo. Tak až to vymyslíte, dejte, prosím, vědět. Ráda bych to změnila, ale nevím jak. Ida

tynali*
hodnocení

Děkuji za odpověď také si myslím,že to nevydrží do té okapnicky tak jdu do toho fixpotu s adaptérem,který prilepim na parapet.Snad to bude držet.Hezky den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]